nter>

Pages

Friday, 30 March 2012

Sayang Die Sangat2




   Hello..selamat pagi..koorang dah makan ke? dah mandi? kepada yang x mandi lagi..jangan mandi lagi erk..baca story ika pagi ini dulu baru leh mandi hahax..oke2 koorang tahu x sape Mr A? huhuhuk..secret norh..Mr A tu Bf Ika..Ika dah 3 bulan couple gan die..harap2 ika x kan putus gan die...cayunk Mr A..Sejak Mr A ade...ika x kesunyiaan..die selalu buat ika gembira.Kalau die ade buat salah silap,Ika sentiasa akan maafkan die.Die sangat semprna bagi Ika....Mr A nih budak baek..Ika harap sangat2 Ika akan kekal gan die..ika x nak jadi playgirl dan ika juga x nak die nih playboy.Terima Kasih Mr A sebab selalu buat saya Happy.Oke..setakat ini sahaja..kepada yang belum mandi..pergi mandy erk..busuk lah..hahax..And kepada yang belum FOLOW ika tolong FOLOW dengam seikhlas..Bye...Lagu Kat bawah nih KHAS untuk Mr A..Kepada Mr A sila dengar erk...

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...