nter>

Pages

Thursday, 15 March 2012

Letak Link Dalam Blog


  selamat malam semuanyaKoorang semua sihat x? Ika harap koorang semua sihat2 belake.Oke2..malam ini ika nak ajar koorang cara-cara nak letak LINK dalam Blog.Tutorial ini khas untuk orang yang tidak tahu cara2 die.senang jee..Ikut Step yang Ika bagi.Orite.__

Koorang type entry koorang macam biasa _

Then,koorang highlight nama yang koorang nak link tu

Macam Ni:


(KLIK UNTUK LEBIH JELAS)

lepastu pergi cari dan copy blog Url sapa2 yang koorang nak "link kan"

Yang Bahagia atas ade perkataan link?

Ade kan? Then,koorang KLIK link tu, die akan jadi macam ni:
(KLIK UNTUK LEBIH JELAS)

Paste kan URL di ruangan itu

Dah Siap Klik OK

 Oke..semuanye dah beresh.Ika harap kepada sesiapa yang belum FOLOW ika lagi..tolong FOLOW dengan seikhlas hati erk..Oke..Bye..Salam..Cayunk Koowang semua...Selamat Malam._

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...