nter>

Pages

Saturday, 21 January 2012

♥ღKawan Sekolah Rendah(2011)ღ♥


Hello..pagi ini ika nak kenalkan koorang dengan BFF Ika masa sekolah rendah(SKPK1).Kitraorang sekelas.Kitaorang kelas 6 Cemerlang.Kitaorang jarang2 gaduh.Kitaorang suka bergurau hehe.Kalau koorang nak tengok gambar Ika@Bff Ika,Koorang boleh tengok kat bawah sebab Ika ada tangkap beberapa gambar.Kalau koorang nak tahu nama die tgk kt atas pic tu Ika dh letk nama die.Kalau tak nampak jugak pakai cermin mata.Dah pakai cermin mata tapi x nampak?,korek mata letak atas kepala hahax just Kidd lah tomey.











Dah tengok pic kitaorang? comel x? hehe rindu lah kawan2 harap kitaorang dapat berjumpa lagi..kepada Hanisah,Nadia,Syazwani dan semua dalam kelas 6 Cemerlang..sorry kita tak boleh sekolah bersama lagi sebab tiada rezeki kot.Koorang jagan lupa Ika tau walaupun kita berjauhan.I LOVE 6 Cemerlang.Bye...Sesiapa yang jejah ke blog Ika sekarang,Tolong FOLOW Ika oke.Salam By Ika

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...